Werken bij zorgokee

Wat heeft Zorgokee te bieden?

Bij Zorgokee komt u te werken in een dynamische, jonge en informele organisatie in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en maatschappelijke ondersteuning. Een organisatie die vooral het “wij” gevoel heeft!

Zorgokee biedt een inspirerende, professionele en prettige werkomgeving. U wordt uitgedaagd om steeds verder te ontwikkelen! Met talenten, ideeën, initiatieven en kennis draagt u samen met het team bij aan de missie van de organisatie en dus de vooruitgang van de cliënten.

Vacatures

Altijd op zoek naar de beste mensen

Eens in de zoveel tijd hebben we vacatures open staan. Houd de vacature pagina goed in de gaten. Zodra we een vacature ter beschikking hebben, zal deze hier verschijnen.

Meer informatie

Sollicitatieprocedure

Is uw interesse gewekt?

Voor iedereen die is geïnteresseerd in een baan bij Zorgokee willen we op deze pagina graag meer informatie geven over onze sollicitatieprocedure.

Zorgokee is een midden grote organisatie waar ruim 100 medewerkers werkzaam zijn. Dit betekent dat Zorgokee doorlopend vacatures heeft. Om dit allemaal goed te laten verlopen, is de procedure in een aantal stappen ingedeeld.

  1. Mocht u interesse hebben in een baan bij Zorgokee, dan kunt u uw CV met daarbij een motivatie versturen naar sollicitatie@zorgokee.nl. Een brief via de post of een sollicitatie zonder motivatiebrief zullen niet in procedure genomen worden.
  2. Wanneer de werving & selectie uw brief heeft ontvangen, krijgt u altijd een ontvangstbevestiging via de e-mail.
  3. De werving & selectie laat u weten of ze verder in gaan op de sollicitatie. Zo ja, dan wordt u uitgenodigd via e-mail of telefoon.
  4. Het eerste gesprek zal met iemand van werving & selectie zijn. Het tweede gesprek is altijd met een leidinggevende van het desbetreffende product waarop u solliciteert.

Er wordt naar gestreeft dat u door dit overzicht een duidelijk beeld hebt gekregen van de sollicitatieprocedure. Als u hier nog vragen over hebt, kunt u contact opnemen via sollicitatie@zorgokee.nl

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris

Zorgokee hanteert gunstige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, welke marktconform zijn.

Stage en afstuderen

Stage lopen bij Zorgokee

Het opleiden van goede mensen is ons op het lijf geschreven. Om deze reden zijn we regelmatig op zoek naar stagiaires. Dit kan zijn voor een meeloop stage of afstudeerstages. Houd de stage- en afstuderen pagina daarom goed in de gaten.

Meer informatie

Volg ons op social media