Werken bij zorgokee

Wat hebben we te bieden?

Zodra je bij Zorgokee werkt, dan werk je voor een dynamische, jonge en informele organisatie in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en maatschappelijke ondersteuning. Een organisatie die vooral het “wij” gevoel heeft!

Zorgokee biedt jou een inspirerende, professionele en prettige werkomgeving. Je wordt uitgedaagd om jezelf steeds verder te ontwikkelen! Met jouw talenten, ideeën, initiatieven en kennis draag je samen met jouw team bij aan de missie van de organisatie en dus de vooruitgang van onze cliënten.

Vacatures

Altijd op zoek naar de beste mensen

Eens in de zoveel tijd hebben we vacatures open staan. Houd de vacature pagina goed in de gaten. Zodra we een vacature ter beschikking hebben, zal deze hier verschijnen.

Meer informatie

Sollicitatieprocedure

Hebben we je interesse gewekt?

Voor iedereen die is geïnteresseerd in een baan bij Zorgokee willen we op deze pagina graag meer informatie geven over onze sollicitatieprocedure.

Zorgokee is een midden grote organisatie waar ruim 100 medewerkers werkzaam zijn. Dit betekent dat wij met doorlopend vacatures hebben. Om dit allemaal goed te laten verlopen, is de procedure in een aantal stappen ingedeeld.

  1. Solliciteren kun je via het digitale sollicitatieformulier. We geven de voorkeur aan deze manier. Een email met daarin je motivatie en cv via info@zorgokee.nl, een brief via de post of een sollicitatie zonder motivatiebrief zullen niet in procedure genomen worden.
  2. Iedere sollicitatie komt direct terecht bij het team waar je voor solliciteert. Er zit dus geen centrale personeelsafdeling tussen. Wanneer de werving & selectie je brief heeft ontvangen, krijg je altijd een ontvangstbevestiging via de e-mail. Het is dus prettig als je bij je sollicitatie jouw e-mailadres vermeldt.
  3. De werving & selectie laat je weten of ze verder in gaan op jouw sollicitatie. Zo ja, dan word je uitgenodigd via e-mail of telefoon.
  4. Het eerste gesprek zal met iemand van werving & selectie zijn. Het tweede gesprek is altijd met een leidinggevende van het desbetreffende product waarop je solliciteert.

Wij hopen dat we je door dit overzicht een duidelijk beeld hebben gegeven van onze sollicitatieprocedure. Als je hier nog vragen over hebt, kun je contact opnemen via sollicitatie@zorgokee.nl

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris

Zorgokee hanteert gunstige primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, welke marktconform zijn.

Stage en afstuderen

Stage lopen bij Zorgokee

Het opleiden van goede mensen is ons op het lijf geschreven. Om deze reden zijn we regelmatig op zoek naar stagiaires. Dit kan zijn voor een meeloop stage of afstudeerstages. Houd de stage- en afstuderen pagina daarom goed in de gaten.

Meer informatie

Volg ons op social media