Stage en afstuderen

Stage lopen bij zorgokee

De vacature

Stageplaatsen binnen het domein:  Gespecialiseerde Groepsbegeleiding.

Tot juli 2021 zijn er bij Zorgokee geen stageplaatsen beschikbaar. De verwachting is dat er na deze periode nieuwe stagiaires kunnen worden aangenomen.

Functie
Het doel van de gespecialiseerde groepsbegeleiding is gericht op bevordering, behoud en compensatie verbreding van de zelfredzaamheid van de kinderen en jongeren. Ofwel, het in praktische zin begeleiden en sturen van de kinderen en jongeren, zodat ze in staat zijn om met hun beperking zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Denk hierbij aan het ontwikkelen van sociale vaardigheden, het bevorderen van de zelfstandigheid en het verantwoordelijkheidsgevoel en het vergroten van het probleemoplossend vermogen. Zorgokee biedt binnen de kaders van deze begeleiding uitdagende en gestructureerde activiteiten aan, waarbij u als stagiair een signalerende functie heeft. U kunt/leert goed schakelen en u past u snel aan. De mogelijkheden van de jongeren waarmee u werkt, lopen uiteen en vragen een flexibele houding met respect voor de kinderen en hun achtergrond. U kunt/leert overzicht te houden en handelt waar nodig. Bovenal bent u een menselijke, lerende zorgprofessional waar de cliënten en collega’s op kunnen bouwen.

Profiel
- U volgt een relevante opleiding HBO (Social Work, Pedagogiek uitstroomprofiel Jeugdzorg);
- U bent communicatief vaardig;
- U durft te handelen bij escalaties;
- U bent een stabiele persoonlijkheid met een gezonde dosis humor;
- U bent flexibel inzetbaar op meerdere locaties.

Werktijden
De stagedagen zijn:

- Op maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 uur tot 18.00 uur.
- Op woensdag en vrijdag van 12:00 uur tot 18.00 uur
- Op zaterdag van 09.00 uur tot 16.30 uur
- Kortdurend verblijf in de weekenden zijn er van vrijdag 18.00 uur tot zondag 17.00 uur
. Hierin zijn verschillende diensten:

  • Vrijdag 18:00 uur tot zaterdag 17.00 uur
  • Zaterdag 17:00 uur tot zondag 17.00 uur

Afhankelijk van de stage zullen de werktijden in overleg worden vastgesteld.

Daarnaast wordt er in alle schoolvakanties gespecialiseerde groepsbegllosse dagen als aanbod voor de kinderen als ook vakantiekampen. Binnen deze diensten zijn er altijd mogelijkheden om voor stagiaires meer uren te maken. De losse dagen zijn alle dagen in de vakantie (met uitzondering van feestdagen) van 9:00 tot 16:00 uur. De kampen zijn van maandag 11:00 tot vrijdag 10:30 uur.

Wij bieden
Een interessante en afwisselende stage binnen een enthousiast team. De stagevergoeding bedraagt € 1,50 per gewerkt uur. Je bent bij aanvang van je stage verplicht een VOG (verklaring omtrent goed gedrag) aan te leveren, deze wordt wel vergoed door Zorgokee.

Volg ons op social media